ODBOJKAOSTALI SPORTOVI

Đapa za SNM: Želimo da pokažemo da zaslužujemo finale

Odbojkašice Gacka i Banjaluka voleja danas će odigrati prvu utakmicu plej – ofa Premijer lige BiH. Meč se igra od 18 časova, a Tamara Đapa iz banjalučkog kluba ističe da ona i saigračice respektuju rivala ali da su u Gacko došle da pokažu da zaslužuju finale.

“Ekipa Gacka je nama odavno poznat rival  i ekipa sa kojom je teško igrati jer su odbojkašice Gacka definitivno dokazale zašto se godinama nalaze u samom vrhu bh. odbojke”, rekla je Đapa za SNM i dodala:

“I jedna i druga ekipa su željene finala, te se može očekivati jako dobar meč. Definitivno prednost ekipe Gacka je ta što se igra na njihovom terenu, ali to nam neće predstavljati problem, jer smo došle da pokažemo da zaslužujemo da se nađemo u finalu. Igraćemo od starta jako i želimo da ostvarimo pobjedu u prvoj utakmici, kako bismo mirno dočekale uzvratnu utakmicu koja se igra Banjaluci sljedeci vikend.”

Sinoć su odbojkašice Bimal Jedinstva u prvoj polufinalnoj utakmici kao gošće savladale Mostar sa 3:0. Po setovima je bilo 25:18, 25:20, 25:8.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button