OSTALI SPORTOVI

Plivački klub Borac dobio je još jedno pojačanje – IT kompaniju TeleGroup

Plivački klub Borac dobio je još jedno pojačanje – IT kompaniju TeleGroup koja će biti generalni sponzor “Međunarodnog plivačkog mitinga Borac Grand Challenge 2021”, saopšteno je iz banjalučkog kluba.

“Izuzetno smo ponosni i srećni na podršci koju nam je, u ovako izazovnim vremenima, pružila kompanija TeleGroup. Posebno će nam značiti podrška u ovoj godini, a iskreno vjerujemo da će se uspješna saradnja nastaviti i u godinama koje su pred nama. Međunarodni plivački miting ‘Borac TeleGroup Grand Challenge 2021’ planiramo organizovati 26. i 27. juna 2021. godine, u skladu sa epidemiološkim mjerama i preporukama struke. Svakako, ukoliko situacija ne bude povoljna, miting će biti realizovan kada se steknu uslovi za njegovo održavanje, jer nam je zdravlje i sigurnost takmičara na prvom mjestu“, istakao je Željko Panić, sportski direktor Plivačkog kluba Borac.

“TeleGroup, kao društveno odgovorna kompanija, godinama ulaže u razvoj mladih, kako u njihovu edukaciju i obrazovanje, tako i podsticanje na zdrav način života, fizičku aktivnost i sport. Kako ove godine obilježavamo 25 godina uspješnog poslovanja na teritoriji BIH, želimo da pomognemo najvećem banjalučkom sportskom brendu – Borac, koji je na neki način i simbol našeg grada, da održi svoju tradiciju i organizuje 10. Međunarodni plivački miting, a svim ljubiteljima sporta da i ove godine uživaju u plivačkom takmičenju uz svo poštovanje mjera”, istakao je Georgije Mihajlović, direktor prodaje i zamjenik direktora TeleGroup-a Banjaluka.

PK Borac
Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: PLAYTECH
Back to top button