OSTALI SPORTOVI

Sa Borčevog TeleGroup Grand Challenge mitinga na Olimpijske igre

Svjetska plivačka federacija (FINA) uvrstila je “Borac TeleGroup Grand Challenge 2021” u svoj kalendar čime je postao kvalifikacioni miting za predstojeće Olimpijske igre u Tokiju.

Ovo je još jedna potvrda kvaliteta mitinga i rada u banjalučkom klubu.

“Obzirom da je posljednji rok za ispunjenje normi za Olimpijske igre, 27.06.2021. godine, ovim smo pružili još jednu šansu svim kandidatima da pokušaju isplivati norme i time obezbijede učešće na najznačajnijoj sportskoj manifestaciji”, rekao je Željko Panić, sportski direktor Borca.


U banjalučkom klubu dugo rade na organizaciji ovog takmičenja.
“Sigurni smo da ćemo sve dobro pripremiti, ali da će i epidemiološka situacija ići na bolje, kako bismo ponijeli epitet najboljeg plivačkog mitinga, ne samo u Bosni i Hercegovini, već i u regionu”, istakli su iz Borca uz napomenu da bi i nekoliko prekookenskih učesnika trebalo da stigne na Gradski olimpijski bazen.

“Veliku zahvalnost dugujemo Generalnom sponzoru mitinga, kompaniji TeleGroup, ali i svim ostalim velikim kompanijama koje su uz nas, a to su: Mtel, Mozzart, Triglav osiguranje, Gumam, Hostel City Banja Luka, Mad Wave i Dimsport Slovenija”, dodao je Panić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: 늑대닷컴
Back to top button