BIHRUKOMET

Počinje kamp Mladena Bojinovića: Treninzi i druženje sa velikanima

Legendarni rukometaš Mladen Bojinović od sutra će zajedno sa saradnicima raditi sa sedamdesetak klinaca iz zemalja regiona, te Francuske na kampu koji nosi ime po njemu – “Mladen Bojnović Dugi”.

Slogan “Uči od pobjednika” u najkraćem opisuje karijeru proslavljenog asa koji je mnogo puta u karijeri tresao mreže rivala kada je bilo najteže i kada drugi nisu smjeli da pogledaju ka golu. Svoj zaštitni znak, pokušaće da prenese na dječake od 11 do 17 godina koji će se okupiti u Gradu Sunca u Trebinju, te nastojati da pokupe “fore” od majsora ove magične igre.

Osim njega sa polaznicima će raditi treneri iz Trebinja, Višegrada i Banjaluke, a svaki minut boravka u kampu je isplaniran. Prioritet u radu sa polaznicima je profesionalan pristup i ozbiljnost u svakom segmentu trenažnog procesa.

– Već sada sam prezadovoljan kako sve izgleda. Odvija se baš onako kako sam zamislio i nadam se da će u tom smjeru potrajati. Kamperi će stići sutra u toku dana, uradićemo osnovne analize, a od prekosutra nam slijedi ozbiljan rad – rekao je Bojinović.

Zahvaljujući poznanstvima i prijateljstvu sa brojnima asovima, treba očekivati dosta iznenađenja, a u najavi je otkrio nekoliko fantastičnih promotera.

– Doči će nam Momir Ilić, Vladimir Vranješ, Ljubomir Obradović, Fahrudin Melić… Sigurno još neko, možda i iz drugih sportova. Zajednčko im je da su dobri ludi i veliki šampioni. A upravo tim vrlinama pokušaćemo da naučimo naše polaznike – rekao je Bojinović.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button