BIHRUKOMET

MAXBET PONOSNI SPONZOR RUKOMETNOG KLUBA BORAC M:TEL

Kompanija MaxBet, jedna od vodećih omnichannel kompanija za klađenje i igre na sreću u regionu, postala je sponzor Rukometnog kluba Borac m:tel.

– Novo sponzorstvo RK Borac predstavlja za nas izuzetnu priliku da budemo dio rukometne zajednice i podržimo napore kluba u postizanju sportskih ciljeva. Nastavljamo da podržavamo lokalne sportske inicijative i da gradimo partnerstva sa klubovima poput RK Borac, kako bismo zajedno inspirisali nove generacije da se bave rukometom – rekla je Gordana Ilić, brend menadžer iz kompanije MaxBet.

Kompanija MaxBet odlučna je u svojoj posvećenoj podršci i unapređenju sportske zajednice. Njihova inicijativa ima i dublji cilj – da inspiriše mlade da žive zdravim načinom života kroz aktivno bavljenje sportom, što osim zdravstvenih benefita, doprinosi i razvoju važnih životnih vještine poput timskog rada, upornosti i discipline. Kroz ovakva partnerstva, MaxBet nastavlja da pruža podršku sportistima kako bi ih podstakao da ostvare svoj pun potencijal, kako na terenima tako i u životu.

Ova saradnja, prema riječima predsjednika UO Borac m:tel, Igora Jovanovića, je zaista značajna.

– Ništa od navedenog ne možemo riješiti i realizovati bez saradnje sa jakim kompanijama i brendovima, kao što je Maxbet. Od danas ćemo, na obostrano zadovoljstvo, pronositi ime vašeg i našeg brenda – poručio je Jovanović.

Rukometni klub Borac jedan je od najpoznatijih rukometnih kolektiva u Bosni i Hercegovini, bivšoj Jugoslaviji, pa i Evropi. „Crveno-plavi“ su osvajači desetina pehara i titula, pogotovo sa najvećih i najznačajnijih svjetskih takmičenja, a kao kruna svih rezultata izdvajaju se dva trofeja – titula šampiona Evrope 1976. godine i Kup IHF 1991. godine.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button