OSTALI SPORTOVI

Tako to rade šampioni: Promocija basketa 3×3 u kolicima

Promocija basketa 3×3 košarke u kolicima održana je večeras na platou kod Narodnog pozorišta Republike Srpske u Banjaluci, u sklopu 23. po redu seniorskog turnira kojeg su poslije godina dana pauze organizovali Miroslav Dojčinović i Aleksandar Vranješ.

U večerašnjoj promocijić odigrane su dvije revijalne utakmice u kojoj su učestvovali igrači Košarkaškog kluba invalida „Vrbas“ koji su bili podijeljeni u dvije ekipe. „Plavu“ su činili: Biljana Nedić, Elvir Modronja i Nenad Ritan dok su u „bijeloj“ bili Igor Ignjatović, Pero Kuzmanović i Slavko Šimić. Mada je rezultat bio u drugom planu treba istaći da su „plavi“ u prvom meču pobijedili sa 21:16, dok su drugi dobili sa 21:17. Ono što je najvažnije, a to je, da su igrači oba sastava pokazali za što su jedan od najtrofejnijih klubova u Republici Srpskoj i BiH, ali i u regionu, a kojeg uspješno vodi Marinko Umičević koji ima velike zasluge za silne osvojene trofeje.

Igrači Košarkaškog kluba invalida „Vrbas“ nedavno su osvojili sedmu titulu u regionalnoj NLB ligu, dok su po sedmi put uzastopno prigrabili šampionski naslov u Premijer ligi BiH.

Ovaj sportski kolektiv poodavno je postao zaštitni brend Banjaluke i Republike Srpske i koji takav zaslužuju svaku pažnju i podršku šire društvene zajednice.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 토렌트
Back to top button