BIHRUKOMET

Dervenćani ostaju na okupu, boriće se za vrh Prve lige

Svi igrači RK Derventa koji su završili prethodnu sezonu osim pivota Luke Grahovca odazvaće se treneru Miloradu Bjeloševiću na startu priprema za  Prvu ligu Republike Srpske koji je zakazan za 2. avgust.

Grahovac je minulu sezonu proveo na pozajmici u Derventi iz Borac m:tela, a pošto je u međuvremenu potpisao ugovor sa Gračanicom, ponovo će igrati u Premijer ligi.

– Ipak je ovaj stepen takmičenja realnost za nas u ovom trenutku. Imaćemo konkurentan i respektabilan tim sastavljen od iskusnih i mladih domaćih. Prvenstveno će biti cilj da se upravo naši mladi momci afirmišu kroz minutažu i utakmice, a u rezultatskom pogledu ćemo sigurno ići na što bolji plasman. Ukoliko se ukaže prilika za prvo mjesto koje smo osvojili u sezoni 19/20, borićemo se i za titulu – rekao je predsjednik kluba Slaven Šmulja.

Delegati Skupštine kluba analizirali su prethodnu sezonu, upoznati su sa finansijskim izvještajem. Upravo je finansijska situacija, a samim tim i kadrovska i igračka doprinijela lošem rezultatu prvog tima u prošloj sezoni, pa su se Dervenćani poslije 365 dana vratili među prvoligaše.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button