BOKSBORILAČKI SPORTOVI

Bokseri “Svetog Georgija” potukli konkurenciju u Gradišci

Članovi Bokserskog kluba “Sveti Georgije” iz Banjaluke imali su najviše uspjeha na prvenstvu Republike Srpske za sve uzrasne kategorije u olimpijskom boksu, koje je održano u Gradišci u organizaciji BK Kozara.

Na dvodnevnom takmičenju nastupilo je više od 100 boksera iz 16 klubova. Kod pionira bez premca je bio Đorđe Vujić (BK Kum, Bratunac), dok je najbolji školarac Andrej Savković (Derventa). Najbolji junior je Saša Spasojević (Radnik, Bijeljina), a kod mladih “prvo ime” je Miloš Gajić (Slavija, Banjaluka). Najbolji senior je Tomislav Vukomanović (“Sveti Georgije”), dok je najbolja juniorka Marija Vujanović (Jedinstvo, Brčko).

Kada su u pitanju takmičari banjalučkog kluba, oni su osvojili tri zlatne i pet srebrnih odličja. Zlatne medalje su osvojili Predrag Savić u kategoriji pionira (- 45), Jović Mihajlo u kategoriji mladih (- 69), Tomislav Vukomanović u kategoriji seniora (- 69). Srebrne su pripale Mateju Metliću (školarci, – 63), Aleksu Selimoviću (školarc, – 70), Stefanu Todiću (juniori, – 70), Đorđu Todiću (seniori, – 69) i Nemanji Cvišiću (seniori, – 75).

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button