EUROKUPOVIFUDBAL

Stanković: Nema plakanja zbog izostanaka, Zvezda bolje prošla od Reala

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković dao je najavu meča sa Ludogorecom u Ligi Evrope i nije želio da potencira izostanke četvorice ključnih igrača.

Stanković odbija alibi pred meč u momentu kada pored Kataija neće imati Aleksadra Dragovića, Miloša Degeneka i Milana Borjana.

– Momenat nije najbolji, ali mi smo Zvezda i neću tražiti izgovore ili odstupnice. Imamo momke koje su željni utakmica i siguran sam da će odmeniti naše lidere. Sve su to iskusni igrači koji fale, ali imamo momke koji će ih zameniti. Nadam se da će. Nećemo kukati sigurno – rekao je Stanković, a onda se “brecnuo” na pitanje da li postoji doza rasterećenosti za gostovanje u Bugarskoj.

– U Zvezdi doza rasterećenosti? To su izgovori, šta sad treba da radim? Da se isplačem ovde? Žalite me, nemam četiri igrača i operem ruke… Ne! To je kontra moje filozofije, ne kukam. Niko te neće pitati ko fali.

Govorio je i o Ludogorecu…

– Njihov golman dosta menja, rotira… I formacijski i igrački. Gledaćemo da pročitamo što pre, već u startnoj postavi videćemo koje. Ne verujem da mogu da nas preterano iznenade, ali možda mi njih hoćemo. Svrstao bih na nivo Brage po menjanju sistema – maglasio je Stanković.

Roviti su El Fardu Ben i Milan Pavkov, ali bi mogli da budu spremni za određenu minutažu.

Neizbježna tema bio je Šerif, od koga je Zvezda ispala u borbi za Ligu šampiona.

– Gledao sam Šahtjor i Inter. Gledao sam Siti i PSŽ, ali i Šerif. Mislim da je sve rečeno, malo se preterivalo u komentarima… Šerif nije slučajno u Ligi šampiona. Da se malo našalim, bar nismo izgubili na svom terenu – podsetio je Stanković na senzaciju Šerifa u Madridu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button