BIHFUDBAL

VIŠE NEMA DILEME Krupa trenutno najbolji tim Prve lige

Fudbaleri Krupe upisali su i osmu recku u prvenstvu Republike Srpske savladavši Slobodu u Novom Gradu poslije fantastičnog preokreta sa 2:1 i pokazali da su u ovom trenutku najkompletnija ekipa u ligi.

Iako su u pauzi između dvije sezone promijenili kompletan igrački kadar, nakon odluke da odustanu od nastupa u Premijer ligi, čelnici kluba iz kanjona Vrbasa uspjeli su da fomiraju jak tim sa provjerenim uglavnom prvoligaškim igračima. Mladi trener Vladimir Ilić sklopio je mozaik brže nego što je iko očekivao, a rezultati su fantastični – osam utakmica, osam pobjeda uz gol razliku 21:4! Svjestan da u rukama ima potpuno novi tim, Ilić je nevoljko prihvatao ulogu favorita i ponavljao da pravi ispiti tek slijede, ali kako su se rivali nizali nizale su se i pobjede. Ovu posljednju Krupi su donijeli Ljubiša Nikodinović i najbolji strijelac lige Miloš Perović, dok je za domaće pogodio njegov partner na vrhu liste golgetera Edin Kesić.

Seriju pobjeda produžila je i Sloga koja je rutinski savaldala “fenjeraša” Budućnost, dok je kiksala Zvijezda 09 koja je remizirala sa Kozarom. Važnu pobjedu upisao je Tekstilac u Zvorniku.

Rezultati osmog kola: Drina – Tekstilac 0:1, Sloboda – Krupa 1:2, Zvijezda 09 – Kozara 1:1, Sloga – Budućnost 4:0, Ljubić – Borac 2:0, Podrinje – Željezničar ST 0:2. U 18 časova počeo je meč Sutjeska – Alfa Modriča, dok u nedjelju igraju Omarska – Slavija.

Plasman: Krupa 24, Sloga 21, Sloboda 19, Zvijezda 09 17, Sutjeska (-1) 16, Omarska (-1) 16, Tekstilac 10, Željezničar ST 10, Drina 9, Slavija (-1) 9, Ljubić 9, Borac 7, Kozara 7, Podrinje 3, Modriča (-1) 1, Budućnost 0.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button