EUROKUPOVIFUDBAL

Ako imamo penal, Mesi ga šutira i tačka, to je poštovanje!“

Fudbaleri Pari Sen Žermena savladali su u utorak Lajpcig u trećem kolu grupne faze Lige šampiona, a ofanzivac tima Kilijan Embape objasnio je zašto je prepustio osvajaču šest „Zlatnih lopti“ Lionelu Mesiju da šutne prvi penal na meču.

Pari Sen Žemen je na „Parku prinčeva“ pobijedio Lajpcig rezultatom 3:2.

– Teško je u Ligi šampiona, svaka utakmica je komplikovana. Kod kuće, pred našim navijačima ne toliko, ali kada igrate protiv dobrih timova uvijek ćete biti u teškim trenucima. Nismo ni mi bili loši, mislim da smo imali neke dobre momente, ali i neke ne tako dobre – izjavio je 22-godišnji Kilijan Mbape.

– Zašto sam pustio Mesija da šutne penal? To je normalno, to je poštovanje. On je najbolji fudbaler na svijetu i privilegija je što igra za nas. To sam uvijek govorio. Ako je dosuđen penal za nas, Mesi ga šutira i tačka. Kada smo dobili drugi penal, Mesi mi je rekao da ga ja izvedem – rekao je francuski ofanzivac, koji je u 90+4. minutu izveo jedanaesterac, ali je šutirao loše i lopta je otišla preko gola.

Naredni meč „Sveci“ igraju u nedjelju u gostima protiv Olimpika u Marseju, a sljedeći duel u Ligi šampiona očeuje ih trećeg novembra, kada će gostovati u Lajpcigu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button