EVROPSKE LIGEFUDBAL

Ništa Milan i Inter, Miha: Volio bih da Napoli osvoji titulu

Trener Bolonje Siniša Mihajlović nije zadovoljan suđenjem u porazu od Napolija, ali ističe da će navijati za Napolitance u borbi za Skudeto.

Napoli je slavio protiv Bolonje sa 3:0 u 10. kolu Serije A i vratio se na čelo tabele sa 28 bodova, koliko ima i Milan.

Meč na San Paulu obilježila su dva penala za domaćina, čime Miha nije zadovoljan.

– Poraženi smo od jačeg tima, koji bi vjerovatno pobijedio i bez ta dva dosuđena penala. Obećao sam sebi da neću pričati o sudijama, ali zar vam nije čudno što me poslije svakog meča pitate za suđenje? Sjećam se isključenja Sorijana, zbog lakta kod penala. Sinoć je kod rezultata 1:0 bio lakat Osimena, niko ništa nije rekao. Postaje teško, jednom igraš sa devetoricom, jednom sviraju dva penala protiv tebe. U samom startu su jači od vas, pa postaje nemoguće. Svaka ovakva utakmica nam postaje teška, ali to su stvari koje ne možemo da kontrolišemo – kaže srpski trener.

Uprkos takvom ishodu duela, Miha će podržati Napolitance u trci za Skudeto, iako je ne tako davno vodio Milan, a veliki dio igračke karijere proveo u Interu.

– Navijam za Napoli, jer ima divnu publiku. Ako budu osvojili „skudeto“ biću srećan. Od deset utakmica ostvarili su devet pobeda i jedan remi. Imaju dobar, izbalansiran tim, i odličnog trenera. Jedina opasnost može da bude Kup afričkih nacija – poručuje Mihajlović.

Napoli u sljedećem kolu gostuje Salernitani u nedjelju. Bolonja dan kasnije čeka Kaljari.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: 토렌트 사이트
  2. Povratni ping: mushroom shop Portland
Back to top button