ODBOJKA

Radnik jači i od Bosne i od pehova, Manojlović prezadovoljan

Zadovoljni su u Bijeljini. Odbojkaši Radnika trijumfalno su prošli sinoć kroz Sarajevo. U šestom kolu Premijer lige BiH u gostima savladali su ekipu Bosne rezultatom 3:1.

– Viđena je zaista odlična odbojka u Skenderiji, prezadovoljan sam izdanjem mojih igrača. I odbojkaši Bosne su igrali dobro, tako da je publika imala šta da vidi. Sa ova tri boda mi smo se izdvojili na drugom mjestu premijerligaške tabele, rekao je trener Radnika Darko Manojlović.

Inače, Bijeljinci su imali smo peh na putu za Sarajevo. Pokvario im se kombi, pa su morali brzo da reaguju i organizuju novi prevoz.

– Bukvalno smo iz kombija izašli na parket dvorane Skenderija. Još jednom moram istaći, stvarno dugujemo veliku zahvalnost domaćoj ekipi, jer su nas sačekali i pristali da pomjere početak utakmice za jedan čas. Hvala i Vladimiru Đeriću sa Sokoca, koji nam je priskočio u pomoć i prevezao nas u Sarajevo, a nakon utakmice u Bijeljinu, sumirao je utiske poslije svega Manojlović.

U sedmom kolu Premijer lige BiH, Radnik u komšijskom derbiju dočekuje ekipu Jedinstva iz Brčkog.

POKLON ZA ALMIRA HODŽIĆA

Bijeljinci su gostovanje u Sarajevu iskoristili da uruče i jedan skroman poklon predsjedniku OK Bosna, Almiru Hodžiću, kao znak zahvalnosti za podršku koju su on i sarajevski klub pružili Radniku tokom akcije nabavke lopti.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button