EUROKUPOVIFUDBAL

Gvardiola ljut na beka: Nadam se da je naučio lekciju

Ekipa Mančester Sitija je u meču sa RB Lajpcigom (1:2) doživjela tek drugi poraz u 23 utakmice grupne faze Lige šampiona (17 pobjeda, 4 remija).

Građanima taj poraz nije napravio štetu pošto su i prije te utakmice obezbijedili prvo mjesto u grupi, ali je menadžeru tima Pepu Gvardiolu zasmetalo ponašanje pojedinih igrača, prije svega iskusnog Kajla Vokera koji je zbog nepromišljenog poteza dobio direktan crveni karton i neće moći da igra za Siti na startu nokaut faze.

– Kao prvo zadovoljni smo što smo u osmini finala. To je uspjeh. Bila je ovo teška grupa i do sada smo imali veoma, veoma dobru kampanju u Ligi šampiona. Što se tiče ove utakmice, zadovoljan sam drugim poluvrememnom, ne toliko prvim. Generalno, nedostajao nam je završni pas. Ono što mi se ne sviđa je Vokerov crveni karton. Opravdano ga je dobio. Ali to nam stvara ozbiljne probleme za osminu finala. Kajl Voker je važan igrač za naš tim i nepotrebno je da ga izgubimo na takav način. Nadam se da će nešto naučiti iz ovoga – rekao je Pep Gvardiola očigledno ljut zbog nepromišljenog poteza engleskog defanzivca.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button