EUROKUPOVIFUDBAL

Krstičić: Samo u Zvezdi mogu da se osete takve emocije

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u osminu finala Lige Evrope, a Nenad Krstičić je istakao da su se za utakmicu sa Bragom (1:1) pripremali kao da je u pitanju finale.

– Zbog ovoga sam se vratio u Zvezdu. Samo u ovom klubu mogu da se osete takve emocije. Svaka čast saigračima, stručnom štabu i naravno navijačima koji su došli u velikom broju da nas podrže. Sada ćemo da proslavimo, zaslužili smo, a onda i da se spremimo za preostale dve utakmice u prvenstvu. Pripremali smo se za ovo kao da je finale. Veliki uspeh za sve nas. Mnogo je emocija, žara, borbe, ali smo uspeli u onome što smo želeli – rekao je Krstičić.

On je dodao i da su crveno-beli bili spremni na sve situacije.

– Nekoliko scenarija smo imali u glavi i nismo se obazirali na rezultat u drugom meču. Išli smo na pobedu, primili gol, vratili se u utakmicu, imali šanse, pa se onda branili, ali sve u svemu ostvarili smo cilj – zaključio je Krstičić.

Srpski šampion će rivala u osmini finala dobiti poslije mečeva šesnaestine finala u kojem se sastaju drugoplasirani timovi iz grupa Lige Evrope i trećeplasirani u grupnoj fazi Lige šampiona.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button