FUDBALREGION

ZA RADOVANA RADAKOVIĆA: Bravo za Partizan i Crvenu zvezdu!

Nekadašnji fudbaleri Crvene zvezde i Partizana ponovo su se sastali na terenu, ovaj put ne velikom i travnatom, već na parketu hale Pinki u Zemunu. U pitanju je bio humanitarni meč “Asovi za asa”, koji je za cilj imao prikupljanje novčane pomoći za liječenje nekadašnjeg golmana crno-bijelih Radovana Radakovića.

Rezultat je, bio u drugom planu, ali kao i uvijek kada se sastaju večiti rivali, i jedni i drugi trudili su se da postignu gol više. Iako je Partizan češće bio u prednosti, utakmica je završena remijem 7:7 (4:4).

Za crveno-bijele su igrali: Marko Pantelić, Dragan Mladenović, Nenad Milijaš, Ognjen Koroman, Boško Janković, Dragan Bogavac, Marijan Marković, Bratislav Živković, Milivoje Vitakić, Vlada Mirković, Vladimir Dišljenković, Nenad Kovačević, Savo Pavićević, Milanko Rašković, Dragan Šarac, Mirko Bunjevčević i Radovan Krivokapić, a za crno-bijele: Ivica Kralj, Albert Nađ, Savo Milošević, Đorđe Tomić, Stefan Babović, Goran Trobok, Damir Čakar, Milivoje Ćirković, Gordan Petrić, Saša Ilić, Ljubinko Drulović, Milan Stojanoski, Darko Lazović, Branko Savić, Zoran Mirković i Igor Duljaj.

Zvezdin trener bio je Milovan Rajevac, dok je Partizanovu ekipu vodio Ljubiša Tumbaković.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button