EVROPSKE LIGEFUDBAL

Arteta “fasovao” kovid i ne vodi ekipu protiv Mančester sitija

Španski stručnjak koji vodi Arsenal, Mikel Arteta pozitivan je na kovid. On će u izolaciji biti minimum nedelju dana, Tobdžije se nadaju da će biti spreman za polufinale Karabao kupa protiv Liverpula.

Međutim, neće ga biti prvog januara od 13.30 na derbi susretu Premijer lige protiv Mančester sitija, kada će sve oči biti uprte u Artetine pomoćnike Alberta Stujvenberga i Stiva Raunda.

Za neke klubove, izostanak trenera kraj aut linije ne predstavlja veliki problem jer različiti treneri imaju različite stilove i metode upravljanja igračima na terenu. Za razliku od nekada relativno tihog Arsena Vengera, Arteta kanališe energiju u većinu napadačkih akcija i odbrambenih postavki. Nekada izgleda tako, da bi ušao na teren i pomijerao igrače, da ima tu mogućnost.

– Ovo je vrlo razočaravajuće. Odradio sam test nakon što sam se osjetio malaksalo. Vratiću se na posao čim mi bude bilo dozvoljeno, rekao je Arteta poslije čijeg pozitivnog testa je klub zatvorio trening centar London Kolni i poslao u karantin osoblje koje je imalo kontakt sa Špancem.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 뉴토끼
Back to top button