FUDBALREGION

Partizan odredio putnike za Tursku, Šćekić otišao, čeka se Mijailović

Dva dana uoči puta za Tursku, stručni štab Partizana odredio je s kojim kadrom će pokušati da dostigne optimalnu formu za nastavak sezone. Trener Aleksandar Stanojević će ravno 30 fudbalera u nedelju jutro povesti na zimske pripreme u antalijskoj regiji Belek.

Iz Humske su potvrdili kako u avionu za Antaliju neće biti Aleksandra Šćekić, koji je pred transferom u Zaglebje, čime se otvorio put dolasku Srđana Mijailovića iz Čukaričkog, a taj posao u taboru lidera Superlige očekuju da završe tokom vikenda. Ako ne u Beogradu, onda slijedeće sedmice u Turskoj, jer su Brđani od petka na teritoriji nekadašnjeg Otomanskog carstva.

U odnosu na prvi dio sezone, Stanojević više ne računa ni na lijevog beka Rajka Brežančića, kao ni na mladog napadača Nikolu Štulića.

Na spisku putnika su:

Golmani: Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović, Milan Lukač, Lazar Slavković;

Defanzivci: Aleksandar Miljković, Marko Živković, Igor Vujačić, Siniša Saničanin, Nemanja Miletić, Bojan Ostojić, Mihajlo Ilić, Ivan Obradović, Slobodan Urošević;

Vezisti: Saša Zdjelar, Miloš Jojić, Milan Smiljanić, Danilo Pantić, Lazar Marković, Bibars Natho, Lazar Pavlović, Nemanja Jović, Nikola Terzić, Aleksandar Lutovac, Nikola Lakčević, Mihajlo Petković;

Napadači: Rikardo Gomeš, Marko Milovanović, Filip Holender, Kvinsi Menig i Samed Baždar.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button