FUDBALREGIONTRANSFERI

Marko Lazetić slavi punoljetstvo i čeka ugovor sa Milanom!

Marko Lazetić, napadač Zvezde od danas je punoljetan. Rođendan će proslaviti u Beleku, ali čeka i “aber” iz Italije. Naime, čini se da je posao sa Milanom gotova stvar.

Čelnici Crvene zvezde i Milana tokom petka su postigli preliminarni, i može lako da se ispostavi konačan dogovor. Ugovorena je visina obeštećenja, dinamika isplate i ostali detalji prelaska momka rođenog 2004. godine na San Siro.

Iako se špekulisalo da je visina obeštećenja 5 000 000 evra, nije baš tako.

Crvena zvezda će u slučaju definitivne prodaje Lazetića inkasirati četiri miliona evra fiksno. Dakle, manje nego što je plasirano u inicijalnoj informaciji. Ali u ceo posao su uključeni bonusi i procenti.

Crvena zvezda će moći da inkasira još milion evra bonusa u zavisnosti od razvoja i broja utakmica Marka Lazetića u Milanu. Pored toga Milan se obavezao da crveno-bijelima isplati još deset posto od narednog transfera.

Na Marakani su insistirali na ovom detalju, makar i po cijenu nižeg fiksnog dijela, jer vjeruju da bi Lazetić mogao da eksplodira i dostigne cijenu Luke Jovića ili Dušana Vlahovića. Onda bi Zvezda značajno profitirala.

Uskoro se očekuje ozvaničenje posla!

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button