FUDBALREGION

ZVEZDA PROMAŠILA ČETIRI PENALA I PROŠLA U ČETVRTFINALE KUPA SRBIJE!

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije. Izabranici Dejana Stankovića tek nakon boljeg izvođenja penala 3:2 savladali su niški Radnički na Marakani i izborili plasman među osam najboljih ekipa u najmasovnijem takmičenju Srbije, nakon što nije bilo golova u regularnom dijelu susreta.

Junak je na kraju bio golman Milan Borjan sa četiri odbranjena penala u seriji, čime je “oprao” saigrače i velike promašaje. Odbranio je sa “kreča” udarce Vujadinovića, Mlađovića, Živojinovića i Mitrovića.

Crveno-bijeli su u penal seriji promašili tri penala – Rodić, Pankov i Pavkov, a u regularnih 90 minuta isto to je učinio Kanga. Ipak Gabonac je dao odlučujući pogodak u penal seriji u kojoj su pored njega precizni bili i Katai i Ivanić.

Napeto je bilo dok je trajala penal serija. Štulić je dao gol iz penala, pogodio je “panjenku” i stavio prst na usta, da “ušutka” tribine. Cijela klupa i svi igrači Crvene zvezde su krenuli prema njemu, ali se sve brzo smirilo.

Golman Radničkog Dujmović je činio čuda i najzaslužniji je što je uopšte utakmica otišla u penale, pošto je odbranio sve što je išlo u njegov gol – a to su 23 udarca od čak 25!

Na kraju mu je, ipak, Borjan “oteo” ulogu junaka i poslao Zvezdu u četvrtfinale da brani trofej.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: calm music
Back to top button