BIHFUDBAL

Vranešević: Zadovoljan sam urađenim, povrede su nas malo poremetile

Fudbaleri novogradske Slobode vratili su se iz Trebinja gdje su u Gradu Sunca obavili glavni dio priprema. Zadovoljan urađenim poslom na jugu Srpske je i trener crvenih, Duško Vranešević.

– Generalno sam zadovoljan odrađenim pripremama u Gradu Sunca. Imali smo odlične uslove za rad i to smo maksimalno iskoristili. Odigrali smo tri utakmice koje su nam poslužile da probamo taktičke stvari koje smo radili na treninzima. Ono što me raduje je da do sada nismo primili gol iz igre, a ono što moramo popraviti je realizacija, jer smo stvorili mnogo šansi koje nismo iskoristili. Imamo jako mlad tim koji ima još prostora za napredak i vremena da se novi igrači još bolje uklope u sistem, rekao je Vranešević.

Idilu kvare povrede Kesića, Dodiga i Nuhanovića.

– Kesić se priključio ekipi na pripremama i počeo sa treninzima, dok bi se Dodig i Nuhanović u ponedjeljak trebali uključiti u pun trenažni proces. Smatram da ćemo prvenstvo dočekati spremni i u dobroj formi, optimista je Vranešević.

Ekipa Slobode sutra igra još jednu pripremnu utakmicu. Rival od 13.00 časova na Gradskom stadionu u Prijedoru je domaći Rudar.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 다시보기
Back to top button