BIHFUDBAL

Optimizam u Borcu: Na “Pecari” uvijek nezgodno, ali idemo po bodove

Fudbaleri Borca spremni su za nastavak sezone i prvo iskušenje koje ih čeka sutra na “Pecari”. U prvom meču 20. kola Premijer lige, ujedno i proljećnoj premijeri Banjalučani se nadaju da mogu srušiti ne baš dobru tradiciju na ovom gostovanju.

Do sada su ostvarili samo jednu pobjedu u 15 prvenstvenih susreta, ali im taj podatak ne zabranjuje da se nadaju povoljnom ishodu.

– “Pecara” je za nas uvijek bila nezgodno gostovanje, ali nadam se da ćemo ovog puta biti uspješniji. Uvijek su nezgodne prve proljećne utakmice za bodove, jer se ekipe još uhodavaju. Ipak, vjerujem da smo dobro odradili pripreme i da ćemo se sa pozitivnim rezultatom vratiti iz Širokog Brijega – naglasio je trener Borca Nemanja Miljanović.

Pred ovaj susret stručni štab Banjalučana nema većih kadrovskih problema, jedino je van stroja zbog povrede mladi David Čavić.

Novi kapiten Borca je napadač Jovo Lukić koji se nada osvajanju tri boda.

– Očekuje nas težak ispit na nezgodnom terenu, a nastojaćemo da pobijedimo. Bilo bi dobro da osvojimo tri boda, učvrstimo se na trećoj poziciji i napravimo novi korak ka plasmanu u Evropu – istakao je Lukić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: briansclub
  2. Povratni ping: liberty cap mushrooms nz
Back to top button