EVROPSKE LIGEFUDBAL

Eriksen: Ovo je posebna stvar

Fudbaler Brentforda Kristijan Eriksen rekao je da je srećan što se vratio na teren, nakon srčanog udara koji je doživio na utakmici prošlog juna.

– Ako izuzmemo rezultat, ja sam srećan čovjek. Divan je osjećaj vratiti se poslije onoga što sam preživio. Trener Tomas Frank nije mnogo rekao kada sam ulazio u igru. Posljednjih nedelja smo svakodnevno razgovarali. Samo mi je poželio sreću i rekao da uživam u utakmici – rekao je Eriksen za Skaj.

Eriksen je u 52. minutu utakmice protiv Njukasla ušao u igru i vratio se na teren u zvaničnoj utakmici prvi put od 12. maja prošle godine, kada je doživio srčani udar igrajući za reprezentaciju Danske protiv Finske na Evropskom prvenstvu.

Brentford je izgubio sa 0:2.

– Nikada ne možete da predvidite šta će se dogoditi u utakmici. Nismo mogli da predvidimo da ćemo tako rano ostati sa desetoricom. Momci su uradili sve što su mogli. Na kraju smo se dobro borili – rekao je Eriksen.

– Od prvog dana ovo je posebna stvar. Brentford se dobro brinuo o meni. Svi su bili srećni i zaista uslužni. Svi su ovdje. Moja porodica, roditelji, moja deca, rodbina i ljekari koji su mi pomagali. Ono što su oni prošli, teže je od onoga što sam ja prošao – dodao je on.

Upitan koji su mu ciljevi do kraja sezone, Eriksen je odgovorio: – Prvo da vratim osjećaj, taj fudbalski osjećaj i da pomognem Brentfordu da ostane u Premijer ligi.

– Svi znaju da je svaka utakmica važna. Svi su koncentrisani da ostanemo u ligi. Niko nije naivan, ali svi su koncentrisani na svoj posao – rekao je Eriksen.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: find more
Back to top button