FUDBAL

“Đoković ima problem otkako je jedini nevakcinisan”

Ilie Nastase, nekada prvi igrač svijeta, smatra da je Rafael Nadal najbolji igrač svih vremena.

Rumunski teniser je u nedavnom intervjuu za Marku pričao o aktuelnostima iz svijeta tenisa i naravno, jedna od tema bila je i kako vidi trenutnu trku za titulu najvećih igrača svih vremena.

– Sve je jasno ako gledamo po tome ko ima najviše grend slem titula, onda je odgovor Rafael Nadal. Ako pak pričamo o najboljem ikada, postoje i drugi fakrtori. Rodžer Federer ima impresivan talenat. Ipak nema sumnje da Rafa ima 21 slem, a Federer i Đoković nemaju – jasan je Nastase.

On takođe, poput mnogih drugih analitičara, ne može da kaže da li je Rodžer Federer rekao završnu riječ kada je riječ o karijeri.

– Igra veoma malo u posljednje vrijeme, ali će uvek imati šansu ako bude nastavio da stiže do finala – dodao je Nastase.

Kaže da Novak Đoković ima drugu vrstu problema.

– Od momenta kada su svi drugi postali vakcinisani, on ima problem. Iako neću da budem među onima koji ga osuđuju zbog toga, jer se ne takmiči protiv mene – dodao je.

Smjena na vrhu i izbijanje Danila Medvedeva na čelo ATP liste je logičan proces.

– Oni glavni polako stare i normalno je da Medvedev, Zverev ili Cicipas budu ti koji će biti na vrhu svjetskog tenisa – zaključio je Nastase.

(B92)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button