EUROKUPOVIFUDBAL

DEBAKL PARTIZANA Fejenord im spakovao pet komada

Fudbaleri Partizana pretrpjeli su katastrofalan poraz u prvom meču osmine finala Lige konferencija jer je Fejenord slavio u Beogradu sa 5:2.

Ništa nije nagovještavalo ovakvom raspletu, poslije pedesetak minuta igre, ali se onda igra tima Aleksandra Stanojevića totalno raspala. Holanđani su pokazali da su u ovom trenutku mnogo kvalitetniji rival, brži i potentniji, što je na kraju pokazao i rezultat.

Sjajno je krenulo za “crno-bijele” koji su poveli golom Bibarsa Natha u 13. minutu, ali je Izraelac odmah po postizanju gola tražio izmjenu jer se povrijedio i ubrzo je napustio igru.

Gosti su odgovorili poslije samo sedam minuta, kada je Tornstra poentirao poslije dobre kombinacije Holanđana. Imali su i jedni i drugi još nekoliko prilika do kraja prvog dijela, a na početku drugog Partizan je u vođstvo doveo Nathov zamjenik Nemanja Jović. Ipak, gosti su ovaj put odgovorili minut brže, pa je poslije samo šest minuta na semaforu stajalo 2:2, jer je poentirao Desers.

I onda horor. Fejenord je za samo 13 minuta nokautirao “crno-bijele”. Nesigurni Aleksandar Popović je tri puta izvbadio loptu iz mreže, a pogađali su Gertruda, Sinstera i još jednom Tornstra.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button