FUDBALREGION

ODBIO ZVEZDU, PARTIZAN I KANADU: Ostaje u Radničkom iz Niša!

Bio je vruća ljetna transfer tema u Srbiji. Zvezda je bila i te kako zainteresovana da ga dovede, raspitivao se i Partizan, praktično jednom nogom je bio u A timu Kanade. Njegovo ime je Stefan Mitrović, krilni fudbaler Radničkog iz Niša.

Uprkos svemu, on je danas produžio ugovor sa Radničkim, pa će na Čairu ostati i naredne dve godine.

Mitrović je u Radnički stigao 2019. godine i preko omladinske selekcije stigao do prvog tima i mlade reprezentacije Srbije.

– Izuzetno mi je drago što ostajem u Radničkom. Sa prvim čovjekom kluba Ivicom Tončevom imam sjajnu saradnju i oko novog ugovora smo se bukvalno dogovorili za pet minuta, rekao je Mitrović, prenosi klub.

Mitrović je naveo da je ove zime bilo “nekoliko ponuda”.

– Smatramo da je najbolje da ostanem ovdje i da nastavim da se izgrađujem kao igrač i pomažem klubu da ostvari svoje ambicije. Ovdje mogu još puno da napredujem, Radnički je prava sredina za razvoj mladog igrača, istakao je on.

Mitrović je naglasio da iz Radničkog želi da stigne do A reprezentacije Srbije.

– Odbio sam poziv A tima Kanade, jer vjerujem da će u budućnosti za mene biti mjesta u našoj seniorskoj reprezentaciji. Ja ću se maksimalno potruditi da svojim igrama, pristupom i rezultatima to i zaslužim, zaključio je Mitrović.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button