EUROKUPOVIFUDBAL

Meridian ima najveće kvote: City 1.90, Liverpool 1.40

Večeras se nastavlja Liga šampiona kada ćemo dobiti posljednja dva učesnika polufinala, a kladionica Meridian uz najbogatiju ponudu igara ima i najveće kvote na planeti.

Ako i dalje nemate nalog, nema problema! Svega par minuta je neophodno da se registrujete, a svim novim igračima, kladionica Meridian potpuno besplatno i bez uslova daje 20 KM bonusa za klađenje i 10 KM kazino bonusa dobrodošlice.

ATLETICO MADRID – MANCHESTER CITY – 1 (4.50), X (3.60), 2 (1.90)

U prvom meču četvrtfinala Lige šampiona, Atletico Madrid u Engleskoj nije uputio niti jedan jedini šut u okvir gola Manchester Citya. Navikli smo da tim Diega Simeonea igra defanzivno prepuštajući posjed protivniku, međutim protiv “Građana” su pomjerili svoje standarde. Argentinski stručnjak je postavio dupli bedem ispred gola Jana Oblaka, ali Kevin de Bruyne je svejedno pronašao način da ga matira.

Zahvaljujući pomenutom pogotku Belgijanca, City u prijestonicu Španije putuje sa minimalnom prednošću. Pep Guardiola nakon odlaska iz Barcelone niti jednom nije uspio da osvoji Ligu šampiona, a najbliži je bio prošle godine kada je Chelsea u finalu pobijedio njegov tim. Prednost iz prvog meča bi trebala biti dovoljna za prolaz, pogotovo ako se pogleda odnos snaga i tok tog susreta.

Odavno je poznato da kladionica Meridian ima najbolju ponudu za klađenje, a jedna od najinteresantnijih igri koju možete pronaći je MULTIGOLOVI NA JEDAN TIM. Ukoliko se odlučite za igru Atletico 1-2 (Atletico postiže jedan ili dva gola na meču), kvota je primamljivih 1.75.

Iako nije imao šut u okvir gola, Atletico je iz par kontri mogao da ugrozi City i u prvom meču, pogotovo na početku drugog poluvremena. Teško je zamisliti da mogu tri puta matirati Edersona, ali jednom ili dva puta bi mogli da ga savladaju.

LIVERPOOL – BENFICA – 1 (1.40) X (6.20), 2 (9.40)

Ukoliko se ne desi prvorazredna senzacija, Liverpool će sigurno igrati u polufinalu Lige šampiona ove godine. U prvom duelu protiv Benfice, slavili su sa 3:1 u Lisabonu i teško je zamisliti da “Orlovi” mogu učiniti ovaj dvomeč zanimljivim. Jedan od načina za tako nešto bi svakako bio da prvi postignu gol na “Anfieldu”, ali i pored toga bi šanse za prolaz ostale minimalne.

Treba imati na umu da se Liverpool aktivno bori i za šampionski naslov u Premijer ligi. Imaju samo jedan bod manje od Manchester Citya sedam kola prije završetka prvenstva tako da bi Jurgen Klopp mogao voditi računa o tome da neke prvotimce odmori ukoliko sve bude po planu u prvom poluvremenu protiv Benfice. Takođe, igraće već u subotu u FA Cupu upravo protiv Citya, tako da im je raspored više nego zgusnut.

Benfica nema šta da izgubi i oni će krenuti svim silama naprijed od prvog sudijskog zvižduka, a igra GOST DAJE 1-2 GOLA U PRVOM POLUVREMENU se nudi po impresivnoj kvoti 3.00!

Bonusi u Meridianu idu i do 200%! Za prvi depozit na Meridian nalog, dobijate bonus od 100% i 50 poklon spinova i to nije sve. Za drugu uplatu dobijate dodatnih 60% bonusa i 30 besplatnih spinova, ali ni to nije kraj. U paketu dobrodošlice vas čeka još jedan poklon, te za treću uplatu vam pripada dodatnih 40% bonusa i 20 poklon spinova.

Putem MERIDIAN DOPUNE, račun možete dopuniti na preko 900 uplatnih mjesta (kiosci, benziske pumpe, marketi…) u Bosni i Hercegovini, a uplate bez manipulativnih troškova možete izvršiti i preko kartice (VISA, Maestro, MasterCard), banke, pošte, SMS-a, Klikera i Xbona.

*kvote su podložne promjenama

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

4 Comments

Back to top button