EUROKUPOVIFUDBAL

Simeone: Inteligentni vas sa prezirom hvale, ali nismo glupi

Dijego Simeone kaže da je izuzetno ponosan na svoje igrače uprkos eliminaciji iz Lige šampiona.

Atletiko nije uspio da pobijedi Siti u revanš meču nakon što je u prvoj utakmici u Engleskoj izgubio sa 1:0. U revanšu je bilo 0:0.

– Možemo da budemo ponosni kako smo igrali i borili se protiv odličnog tima. Naravno da boli kad ste eliminisani iz takmičenja, ali volim da vidim kad se ekipa bori i daje sve od sebe. Čestitamo rivalu na prolazu, ali odigrali smo odličnu utakmicu – kazao je Dijego Simeone.

Jasno je da je duel Atletika i Sitija bio veoma napet i da je sudar različitih stilova o kojima se toliko pričalo izašao iz okvira terena. Atletiko je poslije svih kritika, na kraju dobio pohvale za svoju igru, ali…

– Ne moram da dajem mišljenje da li neko govori dobro ili ne. Mnogo puta su oni koji imaju odličan rječnik veoma inteligentni i sa prezirom vas hvale. Ali mi koji možda imamo manje leksike nismo toliko glupi – odgovorio je Argentinac.

– Ponavljam, možemo da budemo ponosni kako smo se takmičili. Dali smo sve od sebe i učinili sve da dođemo do pobjede.

O crvenom kartonu Felipea u finišu meča nije Simeone mogao mnogo da kaže:

– Bio je daleko od naš klupe i ne znamo šta se dogodilo. Sudija mi je rekao da je zgazio njihovog fudbalera. Bilo je puno ljudi, ja stvarno ništa nisam vidio.

Atletiko se sad okreće Primeri gdje trenutno zauzima četvrto mjesto i za vikend dočekuje ekipu Espanjola.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: firearms for sale
  2. Povratni ping: 무료 다시보기
Back to top button