BIHFUDBAL

Sloga i Sloboda se provukle, Tekstilac očitao lekciju Zvijezdi

Fudbaleri Sloge uspjeli su da slave u Gradišci protiv Kozare (3:2) i subotnji derbi prvenstva sa Krupom dočekaju u odličnom raspoloženju, te sa pet bodova manje od lidera.

Vrlo uzbudljiv meč oddigran je u Gradišci. Domaći su poveli golom Luke Đurića, izjednačio je Franko Dadić, a za potpuni preokret pogodio Uglješa Stevanović. Kozara je u 60. minutu ponovo izjednačila preko Drage Maksimovića, ali je Aleksandar Milaković osigurao nova tri boda ekipi Zorana Ćurguza koja se još nada preokretu sezone.

I najbliži pratilac Krupe, Sloboda iz Novog Grada slavila je i to protiv Drine minimalnim rezultatom. Jedini gol na “Mlakvama” postigao je Ljubomir Kovačević.

Seriju od dva poraza preknuo je Tekstilac koji je sjajnom partijom savladao Zvijezdu 09, dok je mnogo uzbuđenja viđeno u utakmicama “davljenika”. Veliki posao napravila je ekipa Poddrinja slavljem u Modriči.

Rezultati 25. kola: Krupa – Omarska 4:0, Sloboda (NG) – Drina 1:0, Tekstilac – Zvijezda 09 2:0, Kozara – Sloga 2:3, Slavija – Sutjeska 3:1, Budućnost – Ljubić 1:3, Modriča – Podrinje 1:2, Borac (KD) – Željezničar ST 2:1.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: Full Record
Back to top button