FUDBALREGION

TSC poveo, Stanojević lupio “šamar” Jojiću, Partizan eksplodirao i izbio na čelo bar do večeras!

Fudbaleri Partizana savladali su TSC sa 4:1 u trećem kolu plej ofa Superlige i bar na nekoliko časova izbili na prvo mjesto Superlige Srbije, ali će ovaj meč ostati upamćen po mnogim drugom stvarima osim rezultata.

Gosti su odlično otvorili meč, igrali bez respekta i slobodno se može reći bili gospodari terena u Humskoj. To je rezultiralo vođstvom koje im je donio Stefan Vukić u 31. minutu.

Nedugo poslije toga, manje od 1.000 gledalaca u Humskoj počelo je da zviždi Milošu Jojiću koji je nizao grešku za greškom, pa ga je Aleksandar Stanojević izveo iz igre u 40. minutu, baš kao i Igora Vujačića. Nepun minut kasnije Bibars Natho je sjajnim golom iz slobodnog udarca izjednačio i otrćao direktno do Jojića na klupu kako bi ga zagrlio i dao mu podršku. Do kraja poluvremena Partizan je okrenuo golom Rikarda Gomeša, a potom je na otvaranju drugog dijela pogodio i Aleksandar Miljković. Konačnih 4:1 postavio je Nemanja Jović u 62. minutu.

Čudno, zaista čudno popodne u Humskoj i zbog ččinjenice da su “grobari” odbili da došu na utakmicu protestujući zbog termina odigravanja meča, ali je za”crno-bijele” najvažnija pobjeda. Oni sada imaju 86 bodova, jedan više od Crvene zvezde koja od 18:30 igra protiv Čukaričkog.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: Buy Denmark medicine
  2. Povratni ping: 뉴토끼
Back to top button