FUDBALREGION

Pretučen golman Crvene zvezde, oglasio se i klub!

Mladi golman Crvene zvezde i reprezentacije Srbije Stefan Marinković (17) brutalno je pretučen na proslavi rođendana u jednom restoranu u Beogradu.

Nezvanične informacije govore da su trojica muškaraca nakon verbalne rasprave fizički nasrnula na mladog golmana. Sve se desilo na parkingu jedno tržnog centra u Beogradu, a fudbaler je prvo uspio da im pobjegne i tek nakon toga počinje drama. Sustigli su ga na ulici i nastavili i poslije toga da ga biju.

Marinković je oboren na zemlju, a potom su ga šutirali po tijelu i glavi i zvjerski tukli kaišem koji mu je spao sa hlača.

Navodno, napadači su pokušali nasilno da ga ubace u automobil, ali je Marinković nekako uspio da se otrgne i pobjegao je u park gdje su mu pomoć pružili nepoznati prolaznici.

Nezvaično, do sukoba je došlo kada je Stefan pokušao da spasi rođaku koju su trojica muškaraca maltretirala na rođendanu. Posle brutalnog prebijana na lice mjesta je došla i policija, a Stefan Marinković je prevezen u Urgentni centar gdje mu je ukazana ljekarska pomoć. Istraga je u toku.

– Upravo sam se čuo sam sa njim, ide na terapije. Da, bio je problem, ali ne bih želio ništa više da pričam, jer je istraga u toku. Organi reda rade svoj posao, znaćemo više uskoro. Nije ništa strašno, imao je sukob, živ je i zdrav, nema teške tjelesne povrede. To je najbitnije, rekao je direktor omladinske škole Crvene zvezde, Dragan Mladenović.

Stefan Marinković je rođen 2005. godine i nastupa za omladince Crvene zvezde, dok je član i U17 reprezentacije Srbije. Ljetos je bio priključen prvom timu, dok je zimus putovao i na pripreme u Tursku pošto je Milan Borjan imao obaveze sa reprezentacijom Kanade.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: Magic mushroom capsule
Back to top button