BIHFUDBAL

POTVRDILI DOMINACIJU Krupa šampion Srpske, ružne scene u Doboju

Fudbaleri Krupe šampioni su Republike Srpske, pošto su u 28. kolu savladali Ljubić u Prnjavoru sa 4:2, dok je glavni rival Sloga u burnim meču sa Slobodom iz Novog Grada remizirao (2:2).

Još jednu sjajnu partiju pružila je ekipa Vladimira Ilića uz naglasak na Emanulaha Blaževića, strijelca tri gola.

Ono što su zacrtali Krupljani su na terenu realizovali, a sad ajde na upravu kluba da odluči da li će iduće sezone igrati u Premijer ligi ili će kao i prošlog ljeta procijeniti da nema kapacitete za elitu i prepustiti mjesto nekom drugom.
Ko će to biti otkriće posljednja dva kola. Sloga je bilo na sjajnom putu da pobjegne Slobodi jer je vodila sa 2:0 golovima Uglješe Stevanovića i Dimitrija Zajića, ali su Novljani odgovorili preko Argentinca Đenara Bautiste Lelija. Poslije njegovog drugog gola izbila je velika gužva, a sudija je pokazao pet crvenih kartona pretežno igračima sa klupe i članovima stručnih štabova. Sa istočne tribine je utrčao i navijač pa je meč prekinut, a nastavljen je tek nakon dolaska dodatnih snaga policije. Do kraja ipak nijedan tim nije uspio da stigne do pobjede.
Rezultati 28. kola: Sloga – Sloboda 2:2, Sutjeska – Tekstilac 2:0, Drina -Alfa Modriča 4:0, Željezničar ST – Slavija 0:2, Ljubić – Krupa 2:4, Omarska – Zvijezda 09 1:1, Podrinje – Kozara 3:1, Borac- Budućnost 5:1.

Plasman: Krupa 69, Sloga 62, Sloboda 62, Zvijezda 09 58, Sutjeska 52. Drina 46, Slavija 40, Omarska 38, Tekstilac 36, Ljubić 34, Željezničar 33, Kozara 26, Alfa Modriča 25, Podrinje 24, Borac 24, Budućnost 10.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button