FUDBALREGION

Gotovo: Stanojević odlazi nakon finala Kupa

Aleksandar Stanojević neće biti trener Partizana u narednoj sezoni, kako god da ova završi, prenosi “Mozzart sport”.

Aktuelni trener zimus je nagovijestio ovakvu odluku, a rukovodioci “parnog valjka” su isprava pokušavali da ga odvrate od ovakvog poteza, ali su vremenom shvatili koliko je emotivno potrošen i da više ne vidi svrhu rada u srpskom fudbalu. To se vidi iz svake njegove izjave jer iz dana u dan ponavlja da je dosta stvari kvarno i da se Zvezda favorizuje.

– S obzirom kako stvari funkcionišu i kako se dešavaju nije realno da uzmemo titulu. Nije nam dozvoljeno. Bili smo pokradeni u više situacija. Oduzeta nam je titula koju smo zaslužili. Vrlo sam razočaran zbog toga. Ne nadam se više. Činjenica je da nam na ključnim utakmicama nisu dozvolili da pobedimo. Stvarno sam razočaran, ne znam na koji način više ovde da funkcionišem i radim – rekao je Stanojević sinoć poslije pobjede protiv Voždovca.

Potez koji će povući ima predistoriju. Još na kraju prvog dela sezone, u Aleksandru Stanojeviću se javila misao o povlačenju. Tad su za nju znali predsednik Milorad Vučelić, generalni direktor Miloš Vazura i sportski direktor Ivica Iliev, ali su zarad višeg cilja – ideje o osvajanju titule poslije dugog posta, kao i želje da osnaže tim tokom zimskog prelaznog roka – potpisali novi ugovor, do juna 2024. To je trebalo da pokaže kako “parni valjak” ima osiguranu budućnost na klupi. Samo što je i Stanojević više puta isticao da njemu papir maltene ništa ne znači, da se rukovodi najprije emocijama. Mada to nije jasno rekao, na osnovu mimike, gestova, čak i izbjegavanja konkretnog odgovora na pitanje da li ostaje za sljedeću sezonu, jasno se može zaključiti da je spreman na povlačenje.

Da je siguran da ostaje – potvrdio bi. S obzirom da nije, saopštavanje je prologirano vjerovatno za kraj naredne sedmice po završetku finala Kupa Srbije. Prethodnih sedmica Stanojević je stavio do znanja kako je to trenutak da se podvuče crta, vidi šta je urađeno i odrede dalji koraci.

Sa više strana je “Mocart sportu” potvrđeno da uprava Partizana uveliko procjenjuje ko bi mogao da bude naredni trener.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: Buy Hk guns
  2. Povratni ping: 토렌트
  3. Povratni ping: 주식선물
Back to top button