FUDBALREGION

Stanojević: Brutalno smo pokradeni!

Poželio je Aleksandar Stanojević prošlog ljeta da Partizan što duže bude u trci za šampionski pehar i, ako se iz tog ugla posmatra stvarnost, može da bude zadovoljan. Njegovi izabranici su došli u poziciju da u posljednjem kolu budu konkurentni za naslov.

Mada, i njima se čini kako to nije izvodljivo, jer im u subotu važi samo jedan scenario: da savladaju niški Radnički u Humskoj, a da Crvena zvezda izgubi od Voždovca.

– S obzirom na to kakve se stvari dešavaju, nije realno da u ovom trenutku uzmemo titulu. Tačnije, nije nam dozvljeno. U više situacija smo bili brutalno pokradeni. To je suština, to su činjenice, ništa ne pričam napamet. O njihovim (Crvene zvezde, op. au) utakmicama neću da pričam, ali u našim nam je oduzeta titula koju smo zaslužili. Mnogo sam razočaran. Ne nadam se više. Pratim kako sve funkciniše u posljednje vrijeme, vidim u kom pravcu sve ide. Vjerujem u ekipu Voždovca, moguće je da iznenade, svakako, ali neće moći da dođu uopšte u tu situaciju. Može da priča ko šta hoće, tu su činjenice. Kao što ni nama nije dozvoljeno da pobijedimo na nekim utakmicama. Ne znam ni kako da radim i funkcionišem u ovoj situaciji. Svaka čast mojim momcima što i pored toga izvlače motivaciju i vjeruju do kraja, rekao je trener crno-bijelih.

Sve izrečeno ostavlja otvorenim pitanje da li Stanojević vidi sebe na klupi Partizana u narednoj sezoni.

– Ne znam sad. Nije ni trenutak, ni mjesto da pričamo o tome. Idemo na druge teme,, poručio je Aleksandar Stanojević.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: 다시보기
  2. Povratni ping: mdma crystal zone,
Back to top button