BIHRUKOMET

Skupština odlučila: Umičeviću novi mandat predsjednika

Marinko Umičević dobio je novi mandat za funkciju predsjednika Rukometnog saveza Republike Srpske, a dužnost potpredsjednika obavljaće Nedeljko Perišić.

Ovako je jednoglasno odlučeno na Skupštini Saveza koja je održana u Banjaluci.

– Hvala na ukazanom povjerenju i sigurno je da ću i u narednom periodu raditi za dobro rukometnog sporta. Želio bih da se zahvalim članovima prošlog saziva UO na predanom radu kojim smo postigli velika ostvarenja. Podigli smo Savez na noge i uslovno rečeno ponovo vratili rukomet u modu. Napravili smo iskorak više i nadam se da ćemo i u narednom periodu raditi još bolje – rekao je Umičević, novi-stari predsjednik.
Za novog predsjednika Skupštine izabran je Zoran Milošević, a za potpredsjednika Marica Burazor.
Na sjednici je Umičević uručio priznanje Mileni Delić, predsjednici Rukometnog saveza Srbije i generalnom sekretaru Svetozaru Stankoviću. Priznanje od Rukometnog saveza Srbije dobio je i sam Umičević koji je uručio prigodne poklone dosadašnjem prvom čovjeku Skupštine RS RS Milosavu Radmiloviću.
Do izbora novih članova Upravnog odbora RS BiH iz Republike Srpske u ovom tijelu biće Marinko Umičević, Stevan Bekan, Vladimir Branković i Darko Savić. Istovremeno je izabrano 15 članova Skupštine iz RS RS u RS BiH. Takođe su izabrani novi članovi Upravnog odbora RS RS kao i novi Nadzorni odbor, Statutarna i Arbitražna komisija.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button