BIHRUKOMET

RASPLET U PRVOJ LIGI RS ORK Kozara gleda ka Nevesinju

Rukometaši ORK Kozare pobijedili su u gostima ORK Borac 31:27 i tako došli nadomak osvajanja titule u m:tel Prvoj ligi Republike Srpske.

Učenici Nikole Stepanovića novim trijumfom su izbili na tron, ali kako do kraja više nemaju utakmica, sudbina više nije u njihovim rukama. Jedini konkurent lideru iz Gradiške je Hercegovina koja ima dva boda manje i u petak u završnoj bici dočekuje Višegrad. Ukoliko slave, Nevesinjci će ispiti šampionski šampanjac jer imaju bolji međusobni skor.

Kakav god bude epilog, u ORK Kozari su zadovoljni jer su odradili sezonu iznad svih očekivanja.

– Ovo je najuspješnija sezona u istoriji kluba. Veoma smo zadovoljni postignutim rezultatima. Nadamo se da ćemo nakon posljednjeg kola ostati na prvom mjestu. Ako ne budemo, čestitaćemo Hercegovini. Pobijedila nas je dva puta i njena titula ne bi bila nezaslužena – sportski je priznao Stepanović.

U slučaju da Gradiščani ipak ostanu na vrhu, njihovo učešće u Premijer ligi bilo bi pod velikim znakom pitanja.

– To je, u ovom trenutku, možda i prevelik zalogaj za nas, kako organizaciono, tako i finansijski. Za tako nešto trebala bi nam mnogo veća podrška sa svih nivoa, jer mi sami ne možemo obezbijediti približno 200.000 maraka – zaključio je Stepanović.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: vigrx plus
Back to top button