BIHRUKOMET

FEŠTA U NEVESINJU Rukometaši Hercegovine šampioni Republike Srpske!

Rukometaši Hercegovine novi su šampioni Republike Srpske čime su stekli uslove da iduće sezone igraju u Premijer ligi BiH.

Nevesinjci su u posljednjem 30. kolu deklasirali Višegrad sa 37:28 i stigli do 30 bodova, koliko ima i Kozara iz Gradiške, ali uz lošiji međusobni skor. Od prvog minuta bilo je jasno da će se nedovoljno motivisani gosti loše provesti, jer su i prije ovog kola izgubili sve šanse da osvoje prvu poziciju, tako da na terenu nije bilo nikakvih uzbuđenja. Već na poluvremenu na semaforu je stajalo 19:10, a u drugom dijelu samo su potvrdili ono što su započeli, pa je slavlje sa publikom moglo da počne. Puna dvorana pozdravila je noive šampione, a nema sumnje da će ova mala opština koja živi za rukomet znati da proslavi veliki uspjeh.

Kada se podvuče crta, Hercegovina i jeste klub koji je najviše pokazao u vrlo uzbudljivoj trci. Ekipa koju sa klupe i terena predvodi Nemanja Ivanović bila je najkonstantnija, naročito u finišu prvenstva pošto odavno ne zna za poraz.

Sudeći prema najavama proteklih dana velike su šanse da uprava Hercegovine prihvati učešće u Premijer ligi i na taj način nagradi domaće momke koji su godinama u samom vrhu rukometa Srpske. Hercegovina je već imala jedan izlet u elitu, ali je on neslavno završen, jer je klub oduistao od takmičenja početkom drugog dijela sezone. Sada duvaju neki novi vjetrovi u klubu i za očekivati je da se šampioni Srpske okušaju u najvišem rangu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 토렌트 다운
Back to top button