FUDBALREGION

MITROVIĆ SUMIRAO UTISKE Kako god da igramo tribine su prazne

Napadač Srbije Aleksandar Mitrović sumirao je utiske nakon poraza naše reprezentacije protiv Norvešeke (0:1) na otvaranju učešća u Ligi nacija

Na stadionu je bio mali broj pristalica srpske reprezentacije na šta se osvrnuo najbolji strijelac u istoriji Srbije.

– Kako god da igramo, tribine nikad nisu pune. Mislim da je bolje da ima ovoliko navijača i da nas bodre nego da bude pun stadion i da zvižde – rekao je Mitrović.

Kasnije je proširio svoj stav po ovom pitanju:

– Mislim da smo dali sve od sebe i zahvalio bih se navijačima koji su došli večeras da nas podrže. Nije ih bilo puno, ali hvala im što su nas bodrili. Mi igramo za njih, oni su naša snaga… Očekivali smo više navijača, ali eto izgleda da kako god da igramo i kakve god rezultate da beležimo, neki ljudi to ne cene i ne poštuju.

Govorio je i o samom meču, odnosno da li je poraz teško pao.

– Jeste. Prvi poraz kod kuće. Nije lepa utakmica za oči, naporna, na kraju sezone. Mislim da smo stvorili više šansi i nismo dali gol. Oni su dali iz jedine i to je to – dodao je napadač Fulama.

Srbija je bila bolji protivnik u nastavku, ali to nije bilo dovoljno.

– Krenuli smo u napad. Da smo dali gol i oni bi se više otvorili. Ovako su se lepo zatvorili i uzeli tri boda. Tek je početak, idemo dalje – zaključio je Mitrović.

Novinarima se nakon utakmice obratio i kapiten reprezentacije Dušan Tadić.

– Prvo poluvreme nismo igrali kako treba. Bilo je dobrih momenata, ali više loših. Drugo poluvreme smo dominirali, ali nismo postigli pogodak. Trebalo je da bude makar 1:1 – rekao je Tadić.

Protiv Slovenije je cilj jasan – pobjeda.

– Uvek idemo na pobedu i daćemo sve od sebe da tako bude – zaključio je kapiten “orlova”.

Podsjetimo, Srbija naredni meč u Ligi nacija igra protiv Slovenije 5. juna u Beogradu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button