FUDBALREGION

Marin se vratio u Zvezdu i bez okolišanja poručio šta je glavni cilj!

Nekadašnji kapiten fudbalera Crvene zvezde Marko Marin danas je i zvanično preuzeo funkciju šefa skauting službe “crveno-bijelih” iako je na toj funkciji već neko vrijeme i sa sportskim sektorom “juri” pojačanja po cijeloj Evropi.

– Nisam razmišljao na ovaj način dok sam bio fudbaler. Mnogo sam srećan što sam dobio priliku da u ovoj ulozi dođem u Crvenu zvezdu i da pomognem klubu. Naravno, kao i dok sam bio igrač, uvek postavljam najviše ciljeve. Mislim da u lepom trenutku dolazim u klub, što će mi dodatno olakšati da ispunim ciljeve i pomognem klubu na pravi način – izjavio je Marin.

Već nekoliko meseci Marin sarađuje sa sportskim direktorom Mitrom Mrkelom.

– Radimo zajedno i za ovaj prelazni rok tražimo prave igrače. Pomažem generalnom direktoru i siguran sam da ćemo svi biti zadovoljni i da će ovaj prelazni rok biti uspešan za nas – naglasio je, te podvukao da je cilj plasman u Ligu šampiona:

– Druga dupla kruna u nizu, to je veliki uspeh. Nadam se, kao i svi navijači, da ćemo se predstojeće sezone kvalifikovati u Ligu šampiona. To bi bio veliki uspeh, da se nakon nekoliko sezona ponovo vratimo tamo gde pripadamo. Naravno, pored toga, cilj je da i naredne sezone osvojimo sve.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 호두코믹스
Back to top button