FUDBALREGION

VAZURA O POJAČANJIMA “Ne možemo finansijski da pariramo Zvezdi”

Miloš Vazura, generalni direktor FK Partizan, potvrdio je da crno-beli pregovaraju već sada sa sedmoricom igrača.

Jedan je Žilijen Ngoj, bivši igrač Eupena, koji je bio opcija prošle godine, ali je došao Kvinsi Menig.

– Prošle godine smo bili spremni da platimo transfer, a sada je on slobodan. Možda je čudno, ali je bilo lakše dok je imao klub. Ima i druge ponude, u kontaktu smo, želimo ga, ali je to za sada sve. Igrač koji je tržen poput njega bira opcije. Neće se svakako završiti brzo. Dovešćemo dva do tri stranca, Iliev kao sportski direktor pregovara. Takođe, dovešćemo nekoliko domaćih igrača. Prelazni rok nije praktično ni počeo, a mi već krećemo na pripreme. Idemo ka tome da rešimo goruće, pregovaramo sa četiri domaća i tri strana igraca. Biće velikih promena, očekujemo veliki broj odlazaka i dolazaka – izjavio je Vazura.

Crno-beli planiraju da promijene dobar dio igračkog kadra pod novim trenerom Ilijom Stolicom.

– Dosta je igrača kojima ističu ugovori, svima smo se zahvalili i želimo da osvežimo tim sa novim trenerom. Biće potpuno jasna slika pre odlaska u Sloveniju, znaće se sve za nekoliko dana – dodao je Vazura.

Rekao je Vazurai da Partizan ne može finansijski da se trka sa Crvenom zvezdom.

– Nažalost nismo približnI cifri od 4.000.000 evra za obeštećenja kao Zvezda, ali mi drugačije tražimo igrače. Imamo svoj budžet i po učinku stranaca smo pokazali da bolje radimo, iako se u javnosti postavljaju stvari kao da Rikardo nije postigao 35 golova, da Leonardo i Tavamba nisu ostvarili šta su ostvarili… Kada su domaći igrači u pitanju tu ne možemo da pariramo rivalu jer može da ponudi više novca što je kod domaćih igrača primarno. Uzeli su nam nekolicinu igrača.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button