BIHFUDBALREGION

DEFINITIVNO NIŠTA OD MUSTAFE U BORCU: Stanković mu spremio specijalnu ulogu u Zvezdi!

Ibrahim Mustafa krilni fudbaler Crvene zvezde velika je želja Borčevog trenera Nenada Lalatovića. Kako sada stvari stoje, definitivno će ostati samo želja, ne samo Borca (čitaj Lalatovića) već i superligaških klubova iz Srbije koji su zainteresovani za njegove usluge.

Još nije precizirano, jer se čekaju prijateljske utakmice, ali djeluje da bi Ibrahim Mustafa mogao da ostane u Ljutice Bogdana. Cilj Crvene zvezde je da u ovom prelaznom roku ubrza tim, otuda su već dogovoreni Kangva i Bukari, a u tu misiju savršeno se uklapa Ibrahim Mustafa.

Iako je promašio veliki broj šansi krilni fudbaler se u Superligi istakao ozbiljnom brzinom…Vjeruju na Marakani da bi mogao ozbiljno da ima pomogne u predstojećem periodu, posebno u mečevima u kojima Zvezda neće imati ulogu apsolutnog favorita. Trener crveno-bijelih Dejan Stanković razmišlja da Mustafi dijodeli specijalnu ulogu. Odnosno da ga koristi kao džokera u situacijama kada će Crvena zvezda čuvati prednost ili biti prinuđena da se brani u niskoj zoni. Tada bi do izražaja, posebno u finišu meča, mogla da dođe do izražaja brzina momka rođenog 2000. godine u Tamali.

Prema trenutnom presjeku Ibrahim Mustafa ostaje u Zvezdi. Ali moraće da se dokaže tokom jednomjesečnog drila Dejana Stankovića i u prijateljskim utakmicama.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button