EVROPSKE LIGEFUDBAL

„Mbape je htio da prestane da igra za reprezentaciju“

Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape prošle godine je želio da trajno napusti reprezentaciju Francuske, otkrio je u intervjuu za ” Le Journal du Dimanche” predsjednik tamošnjeg fudbalskog saveza Noel Le Gret. Razlog za to je bilo ispadanje iz osmine finala sa Evropskog fudbalskog prvenstva.

– Sastali smo se poslije utakmice i tada mi je saopštio da osjeća da mi kao savez nismo stali iza njega nakon promašenog penala i kritika na društvenim mrežama. Pet minuta smo sjedili u mojoj kancelariji, bio je jako ljut, nije više želio da igra za reprezentaciju – rekao je Le Gret, pa potom nastavio:

– Znate njegov karakter. U tom trenutku bio je frustriran. Kilijan je rođeni pobjednik i poslije eliminacije osjećao je bes, kao uostalom i svi mi. Inače je uvijek na raspolaganju medijima. On je odličan kao osoba i daleko bolji timski igrač nego što bi ljudi mogli da zamisle.

Međutim, kada je izašao intervju Mbape ga je podijelio na društvenim mrežama i napisao da nije bio ljut zbog  penala, već zbog rasizma, dok je Le Gret smatrao da rasizma nije bilo.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 다시보기
Back to top button