BIHFUDBAL

Zeljković: Vranješ i Bodul nisu u našim planovima

Potpredsjednik Borca Bogoljub Zejković demantovao je mogućnost da ekipu pojačaju Stojan Vranješ i doskorašnji fudbaler Sarajeva Darko Bodul.

– Sa Vranješom i Bodulom nije niko razgovarao i oni nisu u našim planovima. Što se tiče novajlija, Zakarić, Tatar, Mrkaić i Spremo imaju pasoš BiH, dok su ostala četvorica stranci. Tako da uz Donalda Molsa sada imamo pet inostranih igrača, koliko ih može i biti u zapisniku. Još su u toku pregovori sa srpskim fudbalerom Nikolom Ninkovićem, ali su sve manje šanse da postane naš član – rekao je Zeljković za “Glas Srpske”.

Fudbaleri Borca u subotu su otputovali na pripreme u slovenačke Zreče, gdje će ostati 12 dana i odigrati četiri kontrolna meča. Prvi rival je novosadska Vojvodina, a ovaj duel igra večeras od 18 časova.

– Fudbaleri će u Sloveniji imati idealne uslove za rad, ali i adekvatne rivale.  Narednih dana, u dogovoru sa šefom stručnog štaba Lalatovićem, vidjećemo da li ćemo tražiti još neko pojačanje, ali vjerujem da i ova ekipa može ostvariti sve ono što smo planirali u narednoj sezoni – dodao je Zeljković.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button