EVROPSKE LIGEFUDBALTRANSFERI

Specija “pikirala” Lazetića

Rukovodstvo Specije počelo je potragu za igračima koji će zaoštriti konkurenciju u trećoj uzastopnoj sezoni u Seriji A, a jedna od ideja kluba sa severozapada Italije je da spisak raspoloživih snaga proširi pozajmicama fudbalera Milana.

Naime, prema saznanjima Tutomerkata želja Specije su Matija Kaldara, Danijel Maldini i Marko Lazetić. Štoper i vezni fudbaler Rosonera primarne su mete kluba koji je prethodnu sezonu završio na 16. poziciji, međutim na spisku želja našao se i Srbin koji je pretodne sezone stigao u Milan iz Crvene zvezde. 

Lazetić je do danas upisao samo debi u duelu Kupa Italije protiv Intera kada je na terenu proveo posljednja četiri minuta utakmice.

Podsjetimo, o Lazetićevom statusu od dolaska u Milan zimus govorili su čelnici Rosonera ističući da je Srbin budućnost italijanskog giganta, ali da još nije u ozbiljnoj konkurenciji za ulogu devetke. Interesovanje da dovede Lazetića tokom proljeća je pokazao i Kaljari, ali klub sa Sardinije u međuvremenu nije povukao konkretne poteze.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

Back to top button