EUROKUPOVIFUDBAL

FARANI PALI U MODRIČI Sjajni Borac na pragu drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencije!

Fudbaleri Borca savladali su B36 Toršavn sa 2:0 u prvom kolu kvalifikacija za Ligu konferencije i napravili veliki korak ka plasmanu u drugu rundu ovog takmičenja.

Golove za “crveno-plave” postigli su Benjamin Tatar u 37. i Nedeljko Piščević u 84. minutu. Ovo je odličan rezultat za Banjalučane koji su odigrali sjajan prvi meč u potpuno novom sastavu. Imali su i Farani nekoliko šansi u drugoj polovini drugog poluvremena, ali nisu uspjeli da zatresu mrežu Bojana Pavlovića.

Od samog početka meča Borac je bio dosta bolji, sakrio je loptu Faranima, a prve velike šanse desile su se u 21. minutu. Nedeljko Piščević je sjajno šutirao sa dvadesetak metara, lopta se od prečke odbila na glavu Jove Lukića. Nastavili su Banjalulani da napadaju i to im se isplatilo u 37. minutu kada je se Tatar odlično snašao i poslao loptu u mrežu.

Farani su se probuidili sredinom drugog dijela, ali je Lalatović odlučio da ih još više stisne. Osvježio je tim, što se isplatilo u 84. minutu kada je Piščević sjajno reagovao na odličlan centaršut Aleksandra Subića za veliku radost “crveno-plavih”. Revanš je za sedam dana u Toršavnu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button