FUDBALREGION

Majstorije Kataija, buđenje Pavkova, Kangina svakodnevnica i Lekovićev maler u “petardi” protiv Kolubare

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Kolubaru sa 5:0 u drugom kolu Superlige Srbije i to na način da su do 45. minuta napunili mrežu Lazarevčana.

Dvije ubjedljive pobjede ostavile su Zvezdu na čelo tabele i udaljile dva boda od Partizana koji je remizirao u Nišu. Nije prvi put da Kolubara doživljava debakl od crveno-bijelih, jer su u oktobru 2021. godine poraženi sa 7:1.

Po dva gola Aleksandra Kataija i Milana Pavkova zaključeno je pogocima Gelora Kange i u 45. minutu, tako da nije bilo ni potrebe da šampion Srbije srlja u drugom dijelu igre. Kontrolisao je igru i odrađivao posao u defanzivnom dijelu igre, a mladi Stefan Leković je imao priliku da sa penala donese i 6:0, ali mu je Popović izvrsno odbranio.

Kolubara je mogla da primi i sedam ili osam golova u prvom poluvremenu, Osmanu Bukariju je posle intervencije VAR-a poništen pogodak.

Lazarevčani su najbliži golu bili 16 minuta prije kraja meča kada je Marjanović sa 25 metara žestoko uzdrmao prečku, ali liše toga, nije se proslavio tim iz Lazarevca.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: qiu qiu
Back to top button