FUDBALREGION

“Hej, hoćeš da dođeš u Zvezdu? Obećaj mi…Hoću!”

Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je pojačanje iz niškog Radničkog, mladog Stefana Mitrovića (19). Krilni napadač koji je plaćen 500.000 evra izjavio je da je na Marakanu došao poslije obećanja koje je dao treneru crveno-bijelih Dejanu Stankoviću.

– Dejan me pitao poslije utakmice da li želim da dođem u Zvezdu. Rekao sam da hoću. On je pitao da li obećavam, a ja sam rekao “da” i pružili smo ruku, izjavio je Mitrović na predstavljanju u Ljutice Bogdana i dodao:

– Jako sam srećan što sam potpisao Zvezdu, veliki sam zvezdaš kao i cijela moja familija. Zvezda je najveći klub na Balkanu i nadam se da ću ostaviti dubok trag u Crvenoj zvezdi.

Mitrović je istakao da jedva čeka da sarađuje sa trenerom Dejanom Srankovićem.

– Naravno, Mister Deki Stanković, najveće ime u srpskom fudbalu. Imam veliko poštovanje prema njemu i srećan sam što je vidio kvalitet u meni i doveo me u Crvenu zvezdu. Zvezdu sam gledao prije nekoliko godina u Kanadi sa drugarima u kafiću, sada igram za Zvezdu, izjavio je Mitrović.

Zanimljivo je kako se novi fudbaler srpskog šampiona opredijelio za broj 80 na dresu.

– Majka mi je rođena 1980. i volim Ronaldinja, zato broj 80 na dresu, rekao je Mitrović.

Brzonogi fudbaler istakao je da se ne plaši konkurencije i da od saigrača poznaje kapitena Milana Borjana i Aleksandra Kataija.

– Uvijek će biti konkurencija. Vidjećemo gdje Deki Stanković odluči da mogu da pomognem ekipi. Mogu da nametnem brzinu i dribling, volim jedan na jedan, direktan sam igrač. Od ranije znam Borjana, on mi je komšija u Kanadi. Igrao sam fudbal sa njegovim mlađim bratom Nikolom tamo. Gledao sam Kataija u Torontu kad je igrao za Čikago i tad smo se slikali, rekao je Mitrović.

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela istakao je da će klub sa Marakane dolaskom Mitrovića dobiti na brzini u igri.

– Zadovoljstvo mi je da predstavim naše treće pojačanje u prelaznom roku. Stefan Mitrović dolazi u okviru naše ideje da ubrzamo i podmladimo ekipu. Mlad je, odlikuje ga izuzetna brzina i igra na poziciji krila. Bila je priča da će doći i prošle zime. Najvažnije je da je sada ovdje i da će biti lepa buducbnost Crvene zvezde, izjavio je Mrkela.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button