EUROKUPOVIFUDBAL

Putovali dva dana, spavali u Mekdonaldsu i dobili batine u klubu pred meč sa Dinamom

Fudbaleri makedonskog Škupija večeras igraju meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona u Zagrebu, a u centru pažnje minulih dana bili su po vanfudbalskim aktivnostima.

 Naime, najskuplji igrač nigerijski napadač Sandej Adetunđi je proteklog vikenda bio glavna tema makedonskih medija nakon što je u subotu bio u noćnom provodu sa saigračem Faustinom Sengorom (28). Makedonci pišu da su Sengor i Adetunđi dobili batine od obezbjeđenja jednog noćnog kluba u Skoplju jer su se nedolično ponašali prema nekim djevojkama.

Ignorisali su upozorenja i na kraju se sve završilo fizičkim nasiljem. Potom su se pojavili na treningu u nedjelju ujutru, gdje su bile vidljive posljedice burne večeri.

Uz to, igrači Škupija dobili su zabranu izlazaka poslije 22 sata kako bi se što više odmorili za susret s Dinamom.

Sengor i Adetunđi prekršili su klupski kodeks, a makedonski mediji pišu kako se njih dvojica već danima ponašaju nonšalantno. Ipak, oba igrača su na spisku trenera Goce Sedloskog za utakmicu na Maksimiru.

Da stvar po Makedonce bude još gora, morali su dva dana da putuju do Skoplja po povratku iz Gibraltara nakon revanša prvog kola sa Linkolnom. Škupi je za Gibraltar putovao regularnim linijama, a ne čarterom. Nakon utakmice su osam sati proveli na plaži, a zatim sjeli na avion koji je iz Malage letio za Beč. U Beču su spavali deset sati, ali ne u hotelu nego u Mekdonaldsu. Zatim su uhvatili avion za Beograd da bi iz srpske prestolnice krenuli autobusom za Skoplje. Cijeli put Škupijevih igrača s Gibraltara do Skoplja trajao je ukupno dva dana. Sve u svemu, ne baš lijepa uvertira za večerašnji okršaj sa Dinamom.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: พรมรถ
Back to top button