FUDBALREGION

Ohi ne odustaje: Moram jako da radim i doprinesem ekipi da stigne do Lige šampiona

Ohi Omojiuanfo stigao je u Crvenu zvezdu prošle zime kao veliko pojačanje poslije rastanka sa norveškim Moldeom, ali je potom dobro osjetio težinu nošenja dresa srpskog šampiona.

Na početku ove sezone, Ohi je u drugom planu, prednost u ovom trenutku imaju Milan Pavkov i Aleksandar Pešić, ali norveški golgeter ne odustaje i poručuje da želi da ostavi svoj pečat na putu ekipe Dejana Stankovića ka Ligi šampiona.

U intervjuu za tamošnji list “Verdens Gang” Ohi kaže da se dobro snašao u Beogradu, gdje je sa suprugom i dvoje djece. Povreda tokom priprema je dodatno otežala borbu norveškom golgeteru za mjesto startnog napadača, a onda je konkurencija dodatno pojačana.

– Moram vrijedno da radim da bih saslužio mjesto u timu. Još nisam uspio da pokažem svoju najbolju stranu. Uvijek sam sebi postavljao ciljeve, a sljedeći je da doprinesem ekipi da stignemo do Lige šampiona – rekao je optimistično Ohi.

Norvežane je zanimala i ličnost nekadašnjeg asa Intera, a sada trenera Zvezde Dejana Stankovića.

– Van terena je miran i zabavan, neko sa kim možete da razgovarate. Kao trener, on je isti kao što je bio igrač. Punom snagom je išao u duele, tako želi da igramo. Trčaćemo i borićemo se, a kad imamo loptu igramo fudbal. Ponosan je što smo Crvena zvezda, a njegova očekivanja su pobjede – dodao je Ohi.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: Arctic Wolf Heroine
  2. Povratni ping: 가상화폐리딩방
Back to top button