EUROKUPOVIFUDBAL

Stanković: Zvezdina obaveza je da uvijek ide na pobjedu!

Stigla je Crvena zvezda u Jerevan, gdje će sutra od 19.00 igrati revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Pjunika, a Dejan Stanković je najavio juriš po novi trijumf. To je Zvezdina obaveza u svakoj situaciji.

Crvena zvezda će u Jermeniji igrati bez trojice standarnih prvotimaca – Mirka Ivanića i Aleksandra Pešića, kao i suspendovanog Milana Rodića. Ali, Stanković ne brine.

– Prvi meč u Beogradu je bio dobar, prava takmičarska utakmica. Dobar intenzitet. Rekao sam i u Beogradu da smo morali dobro da se oznojimo za svaki gol, tako ćemo morati i sutra. Iako sa nama nisu otputovali iz standardne postave Pešić, Ivanić i Rodić, imamo adekvatne zamjene i spremne momke da sutra pokažu šta znaju. Treba da pokažemo ko smo, a Zvezda je veliki klub. Naša obaveza je da uvijek idemo na pobjedu i u skladu sa tim ćemo postupiti i sutra. Ponoviću, imamo dovoljno kvalitetnih igrača i želimo da odbranimo UEFA koeficijent, koji smo izgradili prethodnih sezona. Daćemo sve od sebe i idemo na pobjedu, poručio je trener Zvezde.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: Magic mushroom capsule
  2. Povratni ping: sbo-betth
Back to top button